Delphinium Zorg en H&S Adviseurs tekenen overeenkomst om te gaan samenwerken!

Samen met Dephinium Zorg hebben wij een concept ontwikkeld voor kleinschalige woon-zorgcomplexen. De doelgroep V&V (verpleging en verzorging) bestaat uit (oudere) mensen met een zorgbehoefte die middels dit concept de regie over hun leven houden in een vertrouwde kleinschalige setting. Het betreft met name mensen met een zorgindicatie ZZP 5 en 6 of hoger. Voor meer informatie over Delphinium Zorg klik hier: http://www.delphinium-zorg.nl/ .Ons doel is op een kleinschalige manier betaalbaar en veilig wonen te bieden met de garantie dat zorg en andere diensten voorhanden zijn.

De samenwerking behelst het ontwikkelen, realiseren, beheren en exploiteren van woon-zorgcomplexen. Het woon-zorgconcept is ontwikkeld op basis van een kleinschalig wooninitiatief in combinatie met (intensieve) zorg op maat. Hierbij gaat het om onzelfstandige woningen. De bewoners huren zelf een woonruimte (zit-slaapkamer met badkamer) en met de zorgbudgetten van de bewoners organiseert de zorgorganisatie vervolgens de benodigde zorg.

Op dit moment lopen er haalbaarheidstrajecten in Brunssum, Voerendaal en Eijsden-Margraten. H&S Adviseurs voert het integraal proces- en projectmanagement voor het vastgoedspoor en wij dragen samen met Delphinium Zorg zorg voor de financiering van de businesscase. 

-
 

H&S Adviseurs | Partner in ruimtelijke ontwikkelingstrajecten